Lauttalipun haku

Lauttasatamat kohteessa Mansaari

Klikkaa karttaa

Lauttasatamat kohteessa Mansaari

Löydä Lautat Mansaarelle osoitteesta Ferries.fi

Ferries.fi auttaa löytämään Lautat Mansaarelle kaikilla suurilla lauttayhtiöillä kaikista päälauttasatamista sekä joistain vähemmän tunnetuistakin!

Ferries.fi tarjoaa tällä hetkellä 5 lauttaa Mansaarelle. 1 lauttayhtiötä kulkee 5 satamasta ja valittavana on 1 määränpäätä kohteessa Mansaari.

Lisää perustietoa kohteen Mansaari lautoista näet alta ja jos haluat hinnan lauttamatkallesi, valitse vain valikosta haluamasi matka!

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Mansaarelta-sivullamme!

Mansaari opas

Vain 53 kilometriä pitkä Mansaari sijaitsee keskellä Irlanninmerta ja Brittein saaria, Englannin, Irlannin, Skotlannin ja Walesin välissä. Saarta ympäröivät monet myytit ja paikalliset kertovat mielellään tarinoita jättiläisitä ja keijuista. Legendan mukaan saari syntyi Finn mac Cumhaill -jättiläisen heitettyä Irlannin rannikolta maalohkareen, joka putosi Irlanninmereen ja muodosti Mansaaren. Saareen tutustuessa vastaan tulee kelttiristejä ja viikinkien hautapaikkoja. Voit myös matkustaa vintage-höyryjunalla, käyskennellä mukulakivikaduilla tai nähdä maailman suurimman toimivan vesirattaan.

Löydä Lautat Mansaarelle