Lauttalipun haku

Lauttasatamat kohteessa Belgia

Klikkaa karttaa

Lauttasatamat kohteessa Belgia

Löydä Lautat Belgiaan osoitteesta Ferries.fi

Ferries.fi auttaa löytämään Lautat Belgiaan kaikilla suurilla lauttayhtiöillä kaikista päälauttasatamista sekä joistain vähemmän tunnetuistakin!

Ferries.fi tarjoaa tällä hetkellä 1 lauttaa Belgiaan. 1 lauttayhtiötä kulkee 1 satamasta ja valittavana on 1 määränpäätä kohteessa Belgia.

Lisää perustietoa kohteen Belgia lautoista näet alta ja jos haluat hinnan lauttamatkallesi, valitse vain valikosta haluamasi matka!

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Belgiasta-sivullamme!

Belgia opas

Belgia on todella yksi Euroopan kauneimmista maista. Se on täynnä kulttuuria ja historiaa, vaikka monille tuleekin maasta mieleen lähinnä suklaa ja olut. Pääkaupunki Brysseli tunnetaan upeasta Art Nouveau -arkkitehtuurista, mahtavista ravintoloista ja tietysti suklaakaupoista. Antwerpenissä leikataan 80% mailman timanteista ja se tunnetaan nykyään yhtenä mielenkiintoisimmista paikoista muodin, antiikin, gallerioiden ja upeiden timanttikauppojen saralla - kaikki barokkiarkkitehtuurin ympäröimänä. Vaikka Belgia tunnetaan tasaisena maana, Gentin kaunis kanavakaupunki oli kerran keskiaikaisen Euroopan suurin kaupunki, johon tutustui parhaiten veneellä flaamilaisia vesireittejä pitkin.

Löydä Lautat Belgiaan