Lauttalipun haku

Lauttasatamat kohteessa Alderney

Klikkaa karttaa

Lauttasatamat kohteessa Alderney

Löydä Lautat Alderneyhin osoitteesta Ferries.fi

Ferries.fi auttaa löytämään Lautat Alderneyhin kaikilla suurilla lauttayhtiöillä kaikista päälauttasatamista sekä joistain vähemmän tunnetuistakin!

Ferries.fi tarjoaa tällä hetkellä 1 lauttaa Alderneyhin. 1 lauttayhtiötä kulkee 1 satamasta ja valittavana on 1 määränpäätä kohteessa Alderney.

Lisää perustietoa kohteen Alderney lautoista näet alta ja jos haluat hinnan lauttamatkallesi, valitse vain valikosta haluamasi matka!

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Alderneysta-sivullamme!

Alderney opas

Alderney on pieni vain alle kuusi kilometriä pitkä saari. Se on Kanaalisaarista lähinnä Ranskaa, vain vajaan 13 kilometrin päässä. Alderney on kaunis saari, jonka ystävällinen ja läheinen yhteisö on täynnä kotoisia pubeja. Elokuussa siellä vietteään vuotuista "Alderney-viikkoa", jota juhlitaan karnevaaleilla ja lukuisilla muilla juhlilla. Saarelta löytyy sotamuistomerkki, joka kunnioittaa toisen maailmansodan aikaan saarelle perustetulla työleirillä kaatuineiden muistoa. Saarella on myös Napoleonin aikaiset linnoitukset, jotka torjuivat Ranskan hyökkäyksen. Alderneylla asuu lunneja, jotka pesivät saaren luoteisosassa.

Löydä Lautat Alderneyhin