Löydä Valencia Ibiza San Antonio -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Valencia - Ibiza San Antonio kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Valencia Ibiza San Antonio lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Valencia Ibiza San Antonio -lautoista kuten aikataulut, Valencia Ibiza San Antonio-hinnat ja Valencia Ibiza San Antonio-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Valencia Ibiza San Antonio-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Ibizalle San Antonio kohteesta Valencia-sivullamme!

Valencia Ibiza San Antonio lautat

  • Balearia
    4 lautta(a) viikossa Valencia Ibiza San Antonio (3h 0m)

Valencia opas

Valencia on Valencian seudun pääkaupunki ja Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki. Sen lauttasatama on Espanjan suurin ja yksi Välimeren rannikon suurimmista. Kaupungissa on monia historiallisia rakennuksia, kuten keskiaikainen katedraali ja upeat kaupungin portit. Reitti lauttasatamaan on hyvin viitoitettu ja kaupunkiin pääsee julkisilla.

Ibiza San Antonio opas

Monet eurooppalaiset pitävät Ibizan San Antoniota klubitaivaana, joka vetää kesäisin puoleensa tuhansia juhlijoita. San Antonion lahden luonto on rikasta ja sen upeat maisemat vetävät puoleensa juhlakansan lisäksi myös perheitä. Vaikka San Antonio vetää puoleensa paljon nuorisoa, on ilmapiiri rento paikallisten keskuudessa.

Etsi vaihtoehtoja reitille Valencia Ibiza San Antonio