Löydä Trelleborg Sassnitz -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Trelleborg - Sassnitz kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Trelleborg Sassnitz lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Trelleborg Sassnitz -lautoista kuten aikataulut, Trelleborg Sassnitz-hinnat ja Trelleborg Sassnitz-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Trelleborg Sassnitz-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Sassnitz kohteesta Trelleborg-sivullamme!

Trelleborg Sassnitz lautat

  • Stena Line
    14 lautta(a) viikossa Trelleborg Sassnitz (4h 15m)

Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki, jonka sanotaan olleen Tanskan kuningasperheen häälahja Ruotsin prinssille vuonna 1257. Keskiajalla se oli pääasiassa kalastussatama, josta kasvoi pian kauppakaupunki. Nykyään Trelleborg on teollisuuskaupunki, jonka teollisuus on keskittynyt sataman ympärille. Trelleborg ottaa vuosittain vastaan yli miljoona matkustajaa ja sen terminaalit ovat varautuneet matkustajamäärään hyvin. Malmöstä Trelleborgiin on suora rata- ja tieyhteys.

Sassnitz opas

Sassnitz on lomakaupunki saksalaisen Ruegenin saaren itäpuolella. Sassnitz on suosittu kaupunki, jossa on paljon nähtävää kuten eläintarha, kauniita hiekkarantoja ja kansallispuistoja. Hyvin varusteltuun lauttasatamaan pääsee helposti suoraan päätietä ja rautateitä Pitkin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Trelleborg Sassnitz