Löydä Skopelos Island Thessaloniki -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Skopelos Island - Thessaloniki kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Skopelos Island Thessaloniki lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Skopelos Island Thessaloniki -lautoista kuten aikataulut, Skopelos Island Thessaloniki-hinnat ja Skopelos Island Thessaloniki-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Skopelos Island Thessaloniki-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Thessaloniki kohteesta Skopelos Island-sivullamme!

Skopelos Island Thessaloniki lautat

Skopelos Island opas

Skopelos on kreikkalainen saari läntisellä Egeanmerellä ja kuuluu pohjoisiin Sporadeihin. Se tunnetaan Sporadien vihreimpänä saarena, joka on kuuluisa Mamma Mian kuvauspaikkana. Pääsatama sijaitsee kaupungin sydämessä ja sinne pääsee helposti autolla saaren kaikista osista.

Thessaloniki opas

Thessaloniki on Kreikan toiseksi suurin kaupunki ja keski-Makedonian pääkaupunki. Thessalonikin päälauttasatama sijaitsee kaupungin sydämessä lähellä ostospaikkoja. Satama tarjoaa matkustajille laajat palvelut ja helpon pääsyn pääteille ja julkiseen liikenteeseen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Skopelos Island Thessaloniki