Löydä Sassnitz Trelleborg -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Sassnitz - Trelleborg kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Sassnitz Trelleborg lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Sassnitz Trelleborg -lautoista kuten aikataulut, Sassnitz Trelleborg-hinnat ja Sassnitz Trelleborg-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Sassnitz Trelleborg-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Trelleborg kohteesta Sassnitz-sivullamme!

Sassnitz Trelleborg lautat

  • Stena Line
    14 lautta(a) viikossa Sassnitz Trelleborg (4h 0m)

Sassnitz opas

Sassnitz on lomakaupunki saksalaisen Ruegenin saaren itäpuolella. Sassnitz on suosittu kaupunki, jossa on paljon nähtävää kuten eläintarha, kauniita hiekkarantoja ja kansallispuistoja. Hyvin varusteltuun lauttasatamaan pääsee helposti suoraan päätietä ja rautateitä Pitkin.

Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki, jonka sanotaan olleen Tanskan kuningasperheen häälahja Ruotsin prinssille vuonna 1257. Keskiajalla se oli pääasiassa kalastussatama, josta kasvoi pian kauppakaupunki. Nykyään Trelleborg on teollisuuskaupunki, jonka teollisuus on keskittynyt sataman ympärille. Trelleborg ottaa vuosittain vastaan yli miljoona matkustajaa ja sen terminaalit ovat varautuneet matkustajamäärään hyvin. Malmöstä Trelleborgiin on suora rata- ja tieyhteys.

Etsi vaihtoehtoja reitille Sassnitz Trelleborg