Löydä Ibiza San Antonio Valencia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Ibiza San Antonio - Valencia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Ibiza San Antonio Valencia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Ibiza San Antonio Valencia -lautoista kuten aikataulut, Ibiza San Antonio Valencia-hinnat ja Ibiza San Antonio Valencia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Ibiza San Antonio Valencia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Valencia kohteesta Ibiza San Antonio-sivullamme!

Ibiza San Antonio Valencia lautat

  • Balearia
    4 lautta(a) viikossa Ibiza San Antonio Valencia (3h 0m)

Ibiza San Antonio opas

Monet eurooppalaiset pitävät Ibizan San Antoniota klubitaivaana, joka vetää kesäisin puoleensa tuhansia juhlijoita. San Antonion lahden luonto on rikasta ja sen upeat maisemat vetävät puoleensa juhlakansan lisäksi myös perheitä. Vaikka San Antonio vetää puoleensa paljon nuorisoa, on ilmapiiri rento paikallisten keskuudessa.

Valencia opas

Valencia on Valencian seudun pääkaupunki ja Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki. Sen lauttasatama on Espanjan suurin ja yksi Välimeren rannikon suurimmista. Kaupungissa on monia historiallisia rakennuksia, kuten keskiaikainen katedraali ja upeat kaupungin portit. Reitti lauttasatamaan on hyvin viitoitettu ja kaupunkiin pääsee julkisilla.

Etsi vaihtoehtoja reitille Ibiza San Antonio Valencia