Löydä Ibiza San Antonio Denia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Ibiza San Antonio - Denia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Ibiza San Antonio Denia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Ibiza San Antonio Denia -lautoista kuten aikataulut, Ibiza San Antonio Denia-hinnat ja Ibiza San Antonio Denia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Ibiza San Antonio Denia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Denia kohteesta Ibiza San Antonio-sivullamme!

Ibiza San Antonio Denia lautat

  • Balearia
    7 lautta(a) viikossa Ibiza San Antonio Denia (2h 0m)

Ibiza San Antonio opas

Monet eurooppalaiset pitävät Ibizan San Antoniota klubitaivaana, joka vetää kesäisin puoleensa tuhansia juhlijoita. San Antonion lahden luonto on rikasta ja sen upeat maisemat vetävät puoleensa juhlakansan lisäksi myös perheitä. Vaikka San Antonio vetää puoleensa paljon nuorisoa, on ilmapiiri rento paikallisten keskuudessa.

Denia opas

Denian kaupunki sijaitsee Alicanten maakunassa puolivälissä Alicantea ja Valenciaa. Denian satama sijaitsee keskellä kaupunkia ja sieltä lähtee päivittäisiä lauttoja vain 72 kilometrin päässä sijaitsevalle Ibizalle. Denialla on oma telakkansa ja laivareitit yhdistävät kaupungin myös Karibiaan ja Mallorcaan. Kosmopoliittinen Denia tarjoaa monia aktiviteetteja ja vilkasta yöelämää.

Etsi vaihtoehtoja reitille Ibiza San Antonio Denia