Löydä Denia Ibiza San Antonio -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Denia - Ibiza San Antonio kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Denia Ibiza San Antonio lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Denia Ibiza San Antonio -lautoista kuten aikataulut, Denia Ibiza San Antonio-hinnat ja Denia Ibiza San Antonio-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Denia Ibiza San Antonio-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Ibizalle San Antonio kohteesta Denia-sivullamme!

Denia Ibiza San Antonio lautat

  • Balearia
    7 lautta(a) viikossa Denia Ibiza San Antonio (2h 0m)

Denia opas

Denian kaupunki sijaitsee Alicanten maakunassa puolivälissä Alicantea ja Valenciaa. Denian satama sijaitsee keskellä kaupunkia ja sieltä lähtee päivittäisiä lauttoja vain 72 kilometrin päässä sijaitsevalle Ibizalle. Denialla on oma telakkansa ja laivareitit yhdistävät kaupungin myös Karibiaan ja Mallorcaan. Kosmopoliittinen Denia tarjoaa monia aktiviteetteja ja vilkasta yöelämää.

Ibiza San Antonio opas

Monet eurooppalaiset pitävät Ibizan San Antoniota klubitaivaana, joka vetää kesäisin puoleensa tuhansia juhlijoita. San Antonion lahden luonto on rikasta ja sen upeat maisemat vetävät puoleensa juhlakansan lisäksi myös perheitä. Vaikka San Antonio vetää puoleensa paljon nuorisoa, on ilmapiiri rento paikallisten keskuudessa.

Etsi vaihtoehtoja reitille Denia Ibiza San Antonio