Löydä Alonissos Agios Konstantinos -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Alonissos - Agios Konstantinos kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Alonissos Agios Konstantinos lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Alonissos Agios Konstantinos -lautoista kuten aikataulut, Alonissos Agios Konstantinos-hinnat ja Alonissos Agios Konstantinos-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Alonissos Agios Konstantinos-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Agios Konstantinos kohteesta Alonissos-sivullamme!

Alonissos Agios Konstantinos lautat

Alonissos opas

Kreikkalainen Alonissoksen saari on osa Pohjois-Kykladeja Egeanmeressä. Saarella on oma lauttasatamansa ja runsaasti suojeltua merielämää, minkä takia Kreikan ensimmäinen merensuojelupuisto perustettiin juuri tänne. Saarelta on säännöllisiä lauttayhteyksiä saarille ja purjehdus- sekä kalastuspaikkoihin ympäri saarta on helppo päästä.

Agios Konstantinos opas

Agios Konstantinos on kreikkalainen kaupunki Phthiotidan seudulla. Kauniilla kaupungilla on upeita kirkasvetisiä rantoja ja kauniita maisemia sekä vilkas satama, josta on säännölliset yhteydet Sporadeille ja mantereelle.

Etsi vaihtoehtoja reitille Alonissos Agios Konstantinos