Löydä Agios Konstantinos Alonissos -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Agios Konstantinos - Alonissos kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Agios Konstantinos Alonissos lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Agios Konstantinos Alonissos -lautoista kuten aikataulut, Agios Konstantinos Alonissos-hinnat ja Agios Konstantinos Alonissos-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Agios Konstantinos Alonissos-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Alonissos kohteesta Agios Konstantinos-sivullamme!

Agios Konstantinos Alonissos lautat

Agios Konstantinos opas

Agios Konstantinos on kreikkalainen kaupunki Phthiotidan seudulla. Kauniilla kaupungilla on upeita kirkasvetisiä rantoja ja kauniita maisemia sekä vilkas satama, josta on säännölliset yhteydet Sporadeille ja mantereelle.

Alonissos opas

Kreikkalainen Alonissoksen saari on osa Pohjois-Kykladeja Egeanmeressä. Saarella on oma lauttasatamansa ja runsaasti suojeltua merielämää, minkä takia Kreikan ensimmäinen merensuojelupuisto perustettiin juuri tänne. Saarelta on säännöllisiä lauttayhteyksiä saarille ja purjehdus- sekä kalastuspaikkoihin ympäri saarta on helppo päästä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Agios Konstantinos Alonissos